De praktijk in Amsterdam Zuid voor

fysiotherapie, personal training diëtiek en leefstijlcoaching!

Mokum Fysiotherapie en training is in augustus 2017 opgericht als praktijk voor fysiotherapie en personal training. Naast verschillende specialisaties binnen fysiotherapie hebben wij tegenwoordig ook twee diëtisten die jouw vragen over voeding kunnen beantwoorden. Daarnaast en kun je bij onze fysiotherapie praktijk in de Amsterdamse Pijp ook personal training krijgen. Wil jij fitter worden? Ga ervoor met Mokum F&T. 

 

Daphne Fleming

MSc Kinderfysiotherapeute &

MSc Kinderbekkenfysiotherapeute

Mijn passie binnen de fysiotherapie ligt bij het begeleiden van (jonge) sporters tijdens hun revalidatie. Dit was voor mij de motivatie om de master opleiding kinderfysiotherapie te volgen. Daarnaast heb ik ook de cursus kinderorthopedie gevolgd, zodat ik deze specifieke doelgroep nog beter kan behandelen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd kinderbekkenfysiotherapeut. Op die manier kan ik kinderen met buikpijnklachten en/of poep en plas problematiek ook helpen.

Het leuke aan het vak kinderfysiotherapie is dat elke werkdag anders is. Ieder kind komt met zijn eigen hulpvraag, waar je als kinderfysio dan weer mee aan de slag kan. Waar de ene vastloopt op school met schrijven, komt de ander juist net niet goed mee met schoolgym. Soms is het niet het kind zelf die een hulpvraag heeft, maar hebben de ouders twijfels over de ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij baby’s die alleen maar naar een kant willen kijken en dus een duidelijke voorkeurshouding ontwikkelen. Onze taak als kinderfysio is het begeleiden en coachen op motorisch vlak.

Naast mijn werkzaamheden op de praktijk verzorg ik samen met Kelsey de kinderfysiotherapeutische begeleiding bij de Waggelmannetjes in Amsterdam Osdorp. Hier zien we meervoudig gehandicapte kinderen van 0 tot 18 jaar. Verder kun jij mij tegenkomen bij basisschool de Leertuin in Amsterdam zuid. Waar ik op school de kinderen help wanneer ze vastlopen op motorisch vlak.

 

BIG registratie nummer: 09916006104 

BIG registratie nummer: 29926184704

Wendy Remert

Specialist in schouderklachten en knie/enkel blessures 

Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en bewegingsagoog. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten, zo heb ik onder andere een aantekening sportmassage, medical taping, valpreventie en Dry Needling.

Verder heb ik mij expliciet verdiept in schouderklachten, een juiste diagnose stellen is bij schouderklachten het belangrijkste. Graag kijk ik samen met jou hoe jij zo snel mogelijk zonder pijn je nek, schouder en arm weer alle richtingen op kan bewegen. 

Zelf ben ik actief in de sport. Zo speel ik voetbal bij de Ajax amateurs en speel ik zaalvoetbal in de eredivisie. Ook heb ik in 2017 een trainingsstage doorlopen bij de Ajax Vrouwen en hierbij flink wat ervaring op gedaan. Helaas heb ik zelf gedurende mijn voetbaljaren genoeg blessures gehad. Bij voetbal staan enkel en knie blessures op nummer een. Zelf heb ik helaas mijn enkel gebroken en vorig jaar mijn kruisband afgescheurd. Eigen ervaring en kennis kan ik nu toepassen bij jou revalidatie. Jou snel en effectief blessure vrij op het veld hebben staan is mijn doel. Met een goed revalidatie plan en trainingsplan werk ik met jou aan een fittere versie van jezelf.

Chandra Napitupulu

Specialist in nek- en rugklachten en personal trainer

Ik heb diverse topsporters geholpen met revalideren, na een blessure en heb ik geholpen bij het verder opbouwen van hun (top)conditie. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen. Zo heb ik met top voetballers gewerkt bij Ajax Capetown. Ook heb ik een stage gelopen bij een revalidatie centrum waar ik met name op de afdeling trauma en amputatie werkzaam was. Mijn eindstage was bij PMC Oostzaan waar ik geleerd heb hoe het eraan toe gaat in een particuliere praktijk.

Zelf ben ik sportief, zo doe ik aan vechtsport en fitness. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk een goed en persoonlijk afgestemd behandelplan is bij blessures. Als fysiotherapeut ligt mijn focus op sportrevalidatie, nek- en rugklachten. Jou snel en effectief weer optimaal en klachtenvrij laten bewegen. Met gerichte fysiotherapie of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een optimaal resultaat.

BIG registratie nummer: 79924960004

Robyn Green physiotherapist at Mokum physiotherapy

Big registratie nummer: 89934125904

Robyn Green

Specialist in (lage) rugklachten

Vanuit Zuid Afrika ben ik naar Europa verhuist. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de Engelstalige bachelor fysiotherapie te volgen en deze heb ik inmiddels afgerond. Mijn moedertaal is Engels, maar ik spreek ook Nederlands. Naast mijn werk als fysiotherapeut ligt mijn passie bij pilates. Pilates zorgt voor een stukje bewustwording van je houding en eigen lichaam en daarom maak ik gebruik van pilates oefeningen om jou snel van je rugklachten af te helpen. 

Rauson Clower 

Specialist in schouderklachten en personal trainer

Ik ben geboren in de VS en heb daarnaast op veel verschillende plaatsen gewoond, waaronder Singapore, Zweden en Frankrijk. In 2022 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald bij ESP hier in Amsterdam. Sindsdien werk ik graag met patiënten om terugkerende en hardnekkige klachten te behandelen die belangrijke levensactiviteiten in de weg staan. In mijn vrije tijd blijf ik actief met krachttraining en het vermaken van mijn 1-jarige dochter. Ik begeleid u graag bij uw revalidatie traject. Ik heb mijn basketbalschoenen aan de wilgen gehangen, maar speel nog steeds casual en ben blij met de unieke uitdagingen die sportblessures met zich meebrengen.

Ik geloof heilig in een positieve houding en heb een holistische kijk op beweging en gezondheid. Alle behandelplannen worden samen met mijn patiënten opgesteld en de behoeften van de patiënt staan voorop. Complex hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Rauson Clower

BIG registratie nummer: volgt nog

Dietist bij Mokum fysiotherapie en training, Amber

Amber Holthuysen

Specialist in voeding en leefstijl

Sinds juli dit jaar ben ik begonnen als diëtiste bij Mokum fysiotherapie en training. 

Anne Rennefeld 

Specialist in voeding en leefstijlcoaching

Ik heb als leefstijlcoach en diëtiste al veel mensen mogen helpen in hun traject naar een gezonde leefstijl. Bij Mokum fysiotherapie en training ben ik als leefstijlcoach begonnen in september 2021 en hier begeleid ik alle mensen die meedoen aan het Nederlandse GLI programma. Dit programma duurt twee jaar en als deelnemer zie je mij dan ongeveer elke acht weken. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om oude patronen te moeten doorbreken om verbetering te krijgen. Ondanks dat veranderen niet vanzelfsprekend is, ervaar je uiteindelijk hoe gezonde voeding en beweging ervoor zorgt dat je veel meer energie hebt. Door de positieve kant van je nieuwe leefstijl te ervaren krijg je vanzelf de energie om dit ook weer vol te houden. Ik wil heel graag samen met jou de uitdaging aangaan. Jou motiveren, inspireren en fit laten voelen. Samen werken wij aan een leefstijl waar jij gelukkig van wordt en die echt bij je past. Mocht het GLI programma niet bij jouw wensen aansluiten en wil jij echt hulp met alleen je voedingspatroon? Dat kan ook! Als diëtiste kijk ik ook graag met je mee op voedinggebied! In je basisverzekering heb je elk jaar recht op 3 uur dietiek! (let op; hiervoor wordt je eigen risico aangesproken)

Leefstijlcoach Anne Rennefeld

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedie

kelsey kinderfysio

BIG registratie nummer: 09921465604

Kelsey van Heiningen

MSc Kinderfysiotherapeute

Ik ben afgestudeerd als MSc kinderfysiotherapeut. De opleiding tot kinderfysiotherapeut heb ik samen met Daphne gevolgd. Het is daarom extra leuk om samen bij de kinderfysiotherapeutische begeleiding te verzorgen bij de Waggelmannetjes in Amsterdam Osdorp. De waggelmannetjes is een individuele verpleegkundige dagopvang voor kinderen met een ernstig meervoudige handicap. Het is kleinschalig, gezellig en ze zorgen voor een stimulerende omgeving voor de kinderen. Erg leuk om daar als kinderfysiotherapeut aan bij te dragen.  

Zelf ben ik ook actief bij Only friends in Amsterdam noord. Dit is een sportclub waar iedereen met een beperking toch kan sporten. Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen is wat mijn werk zo leuk maakt!

Samenwerken met Mokum Fysiotherapie en Training

Goede samenwerking met andere disciplines vinden wij belangrijk. Jou de beste zorg en behandeling bieden, daar draait het namelijk om. Wanneer wij van mening zijn dat je baat hebt bij andere zorg of hulp, dan geven wij dit aan. Als je wilt, brengen we je in contact met samenwerkende partners uit ons netwerk.

Footgolf Dutch Open / Brabant cup

Elke jaar zijn wij aanwezig op de Dutch Open van Footgolf Holland. Daarnaast zijn wij ook te vinden op de Brabant cup. Ons doel is daar om alle deelnemers elke dag weer fit de baan op te sturen.

Mokum Fysiotherapie en Training
Sarphatipark 48h
1073CZ Amsterdam

020-3312698

info@mokumft.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 – 22.00

Dinsdag 8.00 – 22.00

Woensdag 8.00 – 20.00

Donderdag 8.00 – 20.00

Vrijdag 7.00 – 19.00

Zaterdag 10.00 – 13.00