De fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid

Mokum Fysiotherapie en training is in augustus 2017 opgericht. De fysiotherapeuten hebben bij diverse fysiotherapie praktijken veel ervaring opgedaan. Naast verschillende specialisaties binnen fysiotherapie kun je bij deze fysiotherapie praktijk in de Amsterdamse Pijp ook personal training krijgen. Weer pijnvrij bewegen en fitter worden? Ga ervoor met Mokum F&T. 

 

Daphne Fleming

MSc Kinderfysiotherapie

Jong en oud help ik met verschillende bewegings-gerelateerde klachten door een combinatie van gerichte fysiotherapie en personal training.

Mijn passie is het helpen van jonge sporters bij hun revalidatie en specifiek in de kinderfysiotherapie. Dit was voor mij de motivatie om me in kinderfysiotherapie verder te verdiepen. Ik heb de cursus kinderorthopedie gevolgd, zodat ik deze specifieke doelgroep nog beter kan behandelen.

Daarnaast heb ik de Master opleiding tot Kinderfysiotherapeut afgerond. Een MSc opgeleide fysiotherapeut is de specialist in een bepaalt vakgebied. De keuze om deze titel te behalen is dan ook om uw kind zo optimaal mogelijk te helpen, behandelen en coachen.

Naast fysiotherapeute ben ik ook geregistreerd leefstijlcoach. Hierdoor beschik ik over alle ins en outs om volwassenen te begeleiden bij de Gecombineerde leefstijl interventie. Een twee jaar durend programma voor volwassenen met overgewicht. Daarnaast heb ik de cursus leefstijlinterventies bij kinderen met obesitas gevolgd, om ook kinderen te kunnen begeleiden met overgewicht.

Naast fysiotherapeute ben ik secretaris van de coöperatie Fysiotherapie Collectief Amsterdam. Meer info over de FCA vindt u op www.fysiotherapiecollectiefamsterdam.nl

 

BIG registratie nummer: 09916006104 

BIG registratie nummer: 29926184704

Wendy Remert

Specialist in schouderklachten en knie/enkel blessures 

Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik ook bewegingsagoog. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd gericht op sportmassage, medical taping en Dry Needling. Daarnaast heb ik mij expliciet verdiept in schouderklachten, een juiste diagnose stellen is bij schouderklachten het belangrijkste. Graag kijk ik samen met jou hoe jij zo snel mogelijk zonder pijn je arm weer alle richtingen op kan bewegen. 

Zelf ben ik ook actief in de sport. Zo speel ik voetbal op het veld in de hoofdklasse en daarnaast speel ik zaalvoetbal in de eredivisie. Ook heb ik in 2017 een trainingsstage doorlopen bij de Ajax Vrouwen en hierbij flink wat ervaring op gedaan. Helaas heb ik zelf gedurende mijn voetbaljaren genoeg blessures gekend. Bij voetbal staan enkel en knie blessures op nummer een. Eigen ervaring en kennis kan ik nu toepassen bij jou revalidatie. Jou snel en effectief weer blessure vrij op het veld hebben staan is ons doel. Met een goed revalidatie plan of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een fittere versie van jezelf.

Chandra Napitupulu

Specialist in nek- en rugklachten en sportrevalidatie

Ik heb diverse topsporters geholpen met revalideren, na een blessure en heb ik geholpen bij het verder opbouwen van hun (top)conditie. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen. Zo heb ik met top voetballers gewerkt bij Ajax Capetown. Ook heb ik een stage gelopen bij een revalidatie centrum waar ik met name op de afdeling trauma en amputatie werkzaam was. Mijn eindstage was bij PMC Oostzaan waar ik geleerd heb hoe het eraan toe gaat in een particuliere praktijk.

Zelf ben ik sportief, zo doe ik aan vechtsport en fitness. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk een goed en persoonlijk afgestemd behandelplan is bij blessures. Als fysiotherapeut ligt mijn focus op sportrevalidatie, nek- en rugklachten. Jou snel en effectief weer optimaal en klachtenvrij laten bewegen. Met gerichte fysiotherapie of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een optimaal resultaat.

BIG registratie nummer: 79924960004

Samenwerken met Mokum Fysiotherapie en Training

Goede samenwerking met andere disciplines vinden wij belangrijk. Jou de beste zorg en behandeling bieden, daar draait het namelijk om. Wanneer wij van mening zijn dat je baat hebt bij andere zorg of hulp, dan geven wij dit aan. Als je wilt, brengen we je in contact met samenwerkende partners uit ons netwerk.

Dietisten praktijk Foodrebel

Voeding is belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij herstelprocessen. Daarom heeft Foodrebel een aantal keren per week spreekuur bij ons op het Sarphatipark. Heb jij vragen over voeding of wil jij iets weten over gezonde keuzes? Plan dan een afspraak in bij onze diëtist.

Handbalvereniging s.v. Lotus

Behalve met andere disciplines, werken wij ook samen met sportclubs. We begeleiden handbalvereniging s.v. Lotus in Hoofddorp. Deze club streeft naar een hoger niveau en daar hoort goede fysiotherapeutische begeleiding bij. Wij zijn daarom twee avonden per week aanwezig om blessures te voorkomen en te verhelpen.

Pinas, Bayraktar & de Jong Soccer Management

‘Meer dan een voetbalmakelaar’ is de slogan. Logisch dus dat er bij PBJ Soccer Management ook goed wordt gekeken naar blessures en blessurepreventie. Het team van Mokum fysiotherapie en training helpt op dit vlak PBJ Soccer Management naar een hoger niveau. Zodat het voetbaltalent en plezier niet verloren gaan door blessures.

Footgolf Capital Cup

Elke jaar zijn wij aanwezig op een van de grootste Footgolf evenementen van Nederland. Ons doel is daar om alle deelnemers elke dag weer fit de baan op te sturen.

Mokum Fysiotherapie en Training
Sarphatipark 48h
1073CZ Amsterdam

020-3312698

info@mokumft.nl

Openingstijden

Maandag 7.00 – 22.00

Dinsdag 10.00 – 22.00

Woensdag 7.00 – 21.00

Donderdag 7.00 – 18.00

Vrijdag 7.00 – 20.00

Zaterdag 10.00 – 13.00