De fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid

Mokum Fysiotherapie en training is in augustus 2017 opgericht. De fysiotherapeuten hebben bij diverse fysiotherapie praktijken veel ervaring opgedaan. Naast verschillende specialisaties binnen fysiotherapie kun je bij deze fysiotherapie praktijk in de Amsterdamse Pijp ook personal training krijgen. Weer pijnvrij bewegen en fitter worden? Ga ervoor met Mokum F&T. 

 

 

Daphne Fleming

Specialist in Kinderfysiotherapie

Jong en oud help ik met verschillende bewegings-gerelateerde klachten door een combinatie van gerichte fysiotherapie en personal training. De afgelopen jaren merkte ik dat ik extra voldoening haalde uit het helpen van kinderen met orthopedische klachten. Dit was voor mij de motivatie om me in kinderfysiotherapie verder te verdiepen. Ik heb een cursus kinderorthopedie gevolgd, zodat ik deze specifieke doelgroep nog beter kan behandelen.

Daarnaast heb ik de cursus leefstijlinterventies bij kinderen met obesitas gevolgd. Hierdoor beschik ik over alle ins en outs om kinderen en jongeren te sturen naar een gezonde leefstijl.

Verder volg ik momenteel de Master opleiding tot Kinderfysiotherapeut. Dit om uw kind zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

Naast fysiotherapeute ben ik nauw betrokken bij de FCA (Fysiotherapie Collectief Amsterdam).  Meer info over de FCA vindt u op www.fysiotherapiecollectiefamsterdam.nl

 

BIG registratie nummer: 09916006104 

BIG registratie nummer: 79924960004

Chandra Napitupulu

Specialist in nek- en rugklachten en sportrevalidatie

Ik heb diverse topsporters geholpen met revalideren, na een blessure en heb ik geholpen bij het verder opbouwen van hun (top)conditie. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen. Zo heb ik met top voetballers gewerkt bij Ajax Capetown. Ook heb ik een stage gelopen bij een revalidatie centrum waar ik met name op de afdeling trauma en amputatie werkzaam was. Mijn eindstage was bij PMC Oostzaan waar ik geleerd heb hoe het eraan toe gaat in een particuliere praktijk.

Zelf ben ik sportief, zo doe ik aan vechtsport en fitness. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk een goed en persoonlijk afgestemd behandelplan is bij blessures. Als fysiotherapeut ligt mijn focus op sportrevalidatie, nek- en rugklachten. Jou snel en effectief weer optimaal en klachtenvrij laten bewegen. Met gerichte fysiotherapie of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een optimaal resultaat.

Wendy Remert

Specialist in knie/enkel blessures & Sportrevalidatie

Ik ben de nieuwste aanwinst binnen het team van Mokum Fysiotherapie en Training!

Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik ook bewegingsagoog. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd gericht op sportmassage, personal begeleiding bij trainen en medical taping.

Zelf ben ik ook actief in de sport. Zo speel ik voetbal op het veld in de topklasse en daarnaast speel ik zaalvoetbal in de eredivisie. Ook heb ik in 2017 een trainingsstage doorlopen bij de Ajax Vrouwen en hierbij flink wat ervaring op gedaan.

Jou snel en effectief weer blessure vrij op het veld hebben staan is mijn doel. Met een goed revalidatie plan of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een fittere versie van jezelf.

BIG registratie nummer: 29926184704

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedie

Nancy te Hoven

Specialist  in voeding en leefstijl

Om het pakket van Mokum fysiotherapie en training nog completer te maken hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Nancy. Nancy is namelijk diëtiste en dus de expert als het gaat om voeding. Nancy stelt zich zelf graag ook aan u voor;

Als diëtiste help ik kinderen en volwassen mensen met het maken van de juiste keuzes als het gaat om voeding en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Er bestaat geen ideaal voedingspatroon. Iedereen is uniek en daarom staat een persoonlijke aanpak bij mij centraal. Het is mijn passie om mensen bewuster te maken bij hun voedingskeuzes en te zorgen voor een positieve verandering.

Nancy is aanwezig op dinsdagochtend, donderdag avond en zaterdag.

Kijk voor meer informatie over Nancy op www.food-rebel.nl

Samenwerken met Mokum Fysiotherapie en Training

Goede samenwerking met andere disciplines vinden wij belangrijk. Jou de beste zorg en behandeling bieden, daar draait het namelijk om. Wanneer wij van mening zijn dat je baat hebt bij andere zorg of hulp, dan geven wij dit aan. Als je wilt, brengen we je in contact met samenwerkende partners uit ons netwerk.

                                                                                                                 Handbalvereniging s.v. Lotus

Behalve met andere disciplines, werken wij ook samen met sportclubs. We begeleiden handbalvereniging s.v. Lotus in Hoofddorp. Deze club streeft naar een hoger niveau en daar hoort goede fysiotherapeutische begeleiding bij. Wij zijn daarom twee avonden per week aanwezig om blessures te voorkomen en te verhelpen.

Mokum Fysiotherapie en Training

Sarphatipark 48H

1073CZ Amsterdam

T :  020-3312698
M:  06-23512728
@:  info@mokumft.nl

Openingstijden

Maandag           08.00 - 22.00

Dinsdag             12.00 - 22.00

Woensdag         07.30 - 20.00

Donderdag        08.00 - 17.00

Vrijdag               08.00 - 20.00

Zaterdag            10.00 - 14.00