De fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid

Mokum Fysiotherapie en training is in augustus 2017 opgericht. De fysiotherapeuten hebben bij diverse fysiotherapie praktijken veel ervaring opgedaan. Naast verschillende specialisaties binnen fysiotherapie kun je bij deze fysiotherapie praktijk in de Amsterdamse Pijp ook personal training krijgen. Weer pijnvrij bewegen en fitter worden? Ga ervoor met Mokum F&T. 

 

Daphne Fleming

MSc Kinderfysiotherapeute

Mijn passie binnen de fysiotherapie ligt bij het begeleiden van (jonge) sporters tijdens hun revalidatie. Dit was voor mij de motivatie om de master opleiding kinderfysiotherapie te volgen. Daarnaast heb ik ook de cursus kinderorthopedie gevolgd, zodat ik deze specifieke doelgroep nog beter kan behandelen. Om ook kinderen met overgewicht te begeleiden heb ik de cursus leefstijlinterventies bij kinderen met obesitas gevolgd.

Het leuke aan het vak kinderfysiotherapie is dat elke werkdag anders is. Ieder kind komt met zijn eigen hulpvraag, waar je als kinderfysio dan weer mee aan de slag kan. Waar de ene vastloopt op school met schrijven, komt de ander juist net niet goed mee met schoolgym. Soms is het niet het kind zelf die een hulpvraag heeft, maar hebben de ouders twijfels over de ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij baby’s die alleen maar naar een kant willen kijken en dus een duidelijke voorkeurshouding ontwikkelen. Onze taak als kinderfysio is het begeleiden en coachen op motorisch vlak.

Naast mijn werkzaamheden op de praktijk verzorg ik samen met Kelsey de kinderfysiotherapeutische begeleiding bij de Waggelmannetjes in Amsterdam Osdorp. Hier zien we meervoudig gehandicapte kinderen van 0 tot 18 jaar. Verder kun jij mij tegenkomen bij basisschool de Leertuin in Amsterdam zuid. Waar ik op school de kinderen help wanneer ze vastlopen op motorisch vlak.

 

BIG registratie nummer: 09916006104 

BIG registratie nummer: 29926184704

Wendy Remert

Specialist in schouderklachten en knie/enkel blessures 

Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik ook bewegingsagoog. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd gericht op sportmassage, medical taping en Dry Needling. Daarnaast heb ik mij expliciet verdiept in schouderklachten, een juiste diagnose stellen is bij schouderklachten het belangrijkste. Graag kijk ik samen met jou hoe jij zo snel mogelijk zonder pijn je arm weer alle richtingen op kan bewegen. 

Zelf ben ik ook actief in de sport. Zo speel ik voetbal op het veld in de hoofdklasse en daarnaast speel ik zaalvoetbal in de eredivisie. Ook heb ik in 2017 een trainingsstage doorlopen bij de Ajax Vrouwen en hierbij flink wat ervaring op gedaan. Helaas heb ik zelf gedurende mijn voetbaljaren genoeg blessures gekend. Bij voetbal staan enkel en knie blessures op nummer een. Eigen ervaring en kennis kan ik nu toepassen bij jou revalidatie. Jou snel en effectief weer blessure vrij op het veld hebben staan is ons doel. Met een goed revalidatie plan of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een fittere versie van jezelf.

Chandra Napitupulu

Specialist in nek- en rugklachten en personal trainer

Ik heb diverse topsporters geholpen met revalideren, na een blessure en heb ik geholpen bij het verder opbouwen van hun (top)conditie. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen. Zo heb ik met top voetballers gewerkt bij Ajax Capetown. Ook heb ik een stage gelopen bij een revalidatie centrum waar ik met name op de afdeling trauma en amputatie werkzaam was. Mijn eindstage was bij PMC Oostzaan waar ik geleerd heb hoe het eraan toe gaat in een particuliere praktijk.

Zelf ben ik sportief, zo doe ik aan vechtsport en fitness. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk een goed en persoonlijk afgestemd behandelplan is bij blessures. Als fysiotherapeut ligt mijn focus op sportrevalidatie, nek- en rugklachten. Jou snel en effectief weer optimaal en klachtenvrij laten bewegen. Met gerichte fysiotherapie of een persoonlijk trainingsplan werk ik met jou aan een optimaal resultaat.

BIG registratie nummer: 79924960004

Robyn Green physiotherapist at Mokum physiotherapy

Robyn Green

Specialist in (lage) rugklachten

Vanuit Zuid Afrika ben ik naar Europa verhuist. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de Engelstalige bachelor fysiotherapie te volgen en deze heb ik inmiddels afgerond. Mijn moedertaal is Engels, maar ik versta inmiddels ook Nederlands. Naast mijn werk als fysiotherapeut ligt mijn passie bij pilates. Pilates zorgt voor een stukje bewustwording van je houding en eigen lichaam en daarom maak ik gebruik van pilates oefeningen om jou snel van je rugklachten af te helpen. 

Kelsey van Heiningen

MSc Kinderfysiotherapeute

Ik ben afgestudeerd als MSc kinderfysiotherapeut. De opleiding tot kinderfysiotherapeut heb ik samen met Daphne gevolgd. Het is daarom extra leuk om samen bij de kinderfysiotherapeutische begeleiding te verzorgen bij de Waggelmannetjes in Amsterdam Osdorp. De waggelmannetjes is een individuele verpleegkundige dagopvang voor kinderen met een ernstig meervoudige handicap. Het is kleinschalig, gezellig en ze zorgen voor een stimulerende omgeving voor de kinderen. Erg leuk om daar als kinderfysiotherapeut aan bij te dragen.  

Zelf ben ik ook actief bij Only friends in Amsterdam noord. Dit is een sportclub waar iedereen met een beperking toch kan sporten. Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen is wat mijn werk zo leuk maakt!

kelsey kinderfysio

BIG registratie nummer: 09921465604

Leefstijlcoach Anne Rennefeld

BIG registratie nummer: 79924960004

Anne Rennefeld 

Specialist in leefstijlcoaching

Ik heb als leefstijlcoach en diëtiste al veel mensen mogen helpen in hun traject naar een gezonde leefstijl. Bij Mokum fysiotherapie en training ben ik als leefstijlcoach begonnen in september 2021 en hier begeleid ik alle mensen die meedoen aan het GLI programma. Dit programma duurt twee jaar en als deelnemer zie je mij dan ongeveer elke acht weken. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om oude patronen te moeten doorbreken om verbetering te krijgen. Ondanks dat veranderen niet vanzelfsprekend is, ervaar je uiteindelijk hoe gezonde voeding en beweging ervoor zorgt dat je veel meer energie hebt. Door de positieve kant van je nieuwe leefstijl te ervaren krijg je vanzelf de energie om dit ook weer vol te houden. Ik wil heel graag samen met jou de uitdaging aangaan. Jou motiveren, inspireren en fit laten voelen. Samen werken wij aan een leefstijl waar jij gelukkig van wordt en die echt bij je past.

Samenwerken met Mokum Fysiotherapie en Training

Goede samenwerking met andere disciplines vinden wij belangrijk. Jou de beste zorg en behandeling bieden, daar draait het namelijk om. Wanneer wij van mening zijn dat je baat hebt bij andere zorg of hulp, dan geven wij dit aan. Als je wilt, brengen we je in contact met samenwerkende partners uit ons netwerk.

Handbalvereniging s.v. Lotus

Behalve met andere disciplines, werken wij ook samen met sportclubs. We begeleiden handbalvereniging s.v. Lotus in Hoofddorp. Deze club streeft naar een hoger niveau en daar hoort goede fysiotherapeutische begeleiding bij. Wij zijn daarom twee avonden per week aanwezig om blessures te voorkomen en te verhelpen.

Pinas, Bayraktar & de Jong Soccer Management

‘Meer dan een voetbalmakelaar’ is de slogan. Logisch dus dat er bij PBJ Soccer Management ook goed wordt gekeken naar blessures en blessurepreventie. Het team van Mokum fysiotherapie en training helpt op dit vlak PBJ Soccer Management naar een hoger niveau. Zodat het voetbaltalent en plezier niet verloren gaan door blessures.

Footgolf The Masters

Elke jaar zijn wij aanwezig op een van de grootste Footgolf evenementen van Nederland. ‘The Masters’, georganiseerd door Footgolf Holland. Ons doel is daar om alle deelnemers elke dag weer fit de baan op te sturen.

Mokum Fysiotherapie en Training
Sarphatipark 48h
1073CZ Amsterdam

020-3312698

info@mokumft.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 – 22.00

Dinsdag 8.00 – 22.00

Woensdag 8.00 – 20.00

Donderdag 8.00 – 20.00

Vrijdag 7.00 – 19.00

Zaterdag 10.00 – 13.00