Diëtiek

Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie over voeding en gezondheid, daardoor is het lastig om te weten wat voor jou belangrijk is. Een diëtist speelt een cruciale rol in het begeleiden van individuen naar een gezondere levensstijl. Bij alle hulpvragen over voeding ben je bij ons aan het juiste adres, dus ben jij op zoek naar een diëtist in Amsterdam Zuid? Blijf niet lopen met jouw vragen over voeding, maar plan een intake dietiek in!

Wanneer een afspraak inplannen bij onze diëtiste?

Gezonde voeding

Algemene Voedingsadvies

Heb jij vragen over voeding en ben jij gemotiveerd om jouw voedingspatroon aan te passen. Weet je zelf niet goed waar mee te beginnen of ben je het overzicht kwijt? Helemaal niet gek met alle online informatie.

Onze diëtisten kijken graag mee en geven adviezen over voeding en voedingspatronen die aansluiten bij jouw doelen.

Buikpijn klachten kom bij onze diëtiste langs

Buikpijnklachten

Heb je last van buikpijnklachten? Blijf er niet mee lopen, veel buikpijn klachten zijn gerelateerd aan voeding. Soms kan je iets in je voeding makkelijk wijzigen.

Samen met de diëtiste kan je kijken of dit bij jou ook zo is, zo ja, dan hebben wij de juiste adviezen om van de buikpijn af te komen.

Gewichtsreductie

Gewichtsbeheersing

Ben jij niet blij met jouw gewicht? Lukt het je niet om op hetzelfde gewicht te blijven? Wil jij afvallen of juist aankomen? Of is jouw doel om minder vetmassa en meer spiermassa te hebben?

Wij helpen je graag verder met een plan en tips om dit te bewerkstelligen, je hoeft dit namelijk niet alleen te doen!

Kinderdietiek Mokum

Kinderdiëtiste

Ook voor kinderen zijn wij er, het is namelijk belangrijk om in je jeugd een gezonde relatie op te bouwen met voeding.

Loop jij er thuis met je zoon/dochter tegenaan dat voeding een moeizaam onderwerp is? Zijn er problemen met gewicht of wordt veel voeding geweigerd? Meldt je zoon/dochter aan.

Onze diëtistes Anne & Amber helpen jou graag verder. Krijg voedingsadvies op maat. Zij nemen de tijd om jouw eetgewoonten, levensstijl en gezondheidstoestand te begrijpen. Op basis daarvan krijg jij een persoonlijk voedingsplan dat haalbaar en effectief is.