Groepslessen

Mokum Fysiotherapie en training biedt naast personal training ook groepslessen aan. Wij stimuleren namelijk een gezonde en actieve leefstijl Een groepsles kan jou stimuleren om de training niet over te slaan en toch te komen. 

Wel houden wij de groepsgrootte bewust klein, zodat wij jou voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven en jou ervan kunnen garanderen dat jij voldoende ruimte hebt in onze trainingszaal. Wil je een keertje meetrainen? Bel ons gerust om een vrijblijvende groepsles in te plannen!

 

Core Training

Wil je sterkere buik- rug en bilspieren? Of wil je voorkomen dat je rugklachten krijgt? Dan is Core Training, ideaal voor jou!
Core training staat namelijk helemaal in het teken om je rompstabiliteit te vergroten. Stabiliteit van je romp is belangrijk omdat je deze spieren de hele dag gebruikt.
Zijn je rompspieren niet in topconditie, dan loop je sneller blessures op. Het gaat hierbij niet alleen om rugklachten, maar ook bijvoorbeeld hamstring of liesklachten. Je “core” is de basis voor veel bewegingen, dus door Core te trainen zal je zien dat je prestaties verbeteren.
Deze training bestaat uit statische en dynamische oefeningen. Voorkom blessures en verbeter je sportprestaties door deel te nemen aan deze groepsles!

H.I.I.T

Wil je in korte tijd trainen en snel je conditie verbeteren? Vind je het saai en eentonig om 40 minuten op een loopband te staan? Dan dagen we je uit om H.I.I.T. training te komen volgen, wij zorgen ervoor dat je in korte tijd een intensieve training doorloopt!
H.I.I.T. staat voor High Intensity Interval Training en is een training waarbij je traint volgens het intervalprincipe.
Het verschil met andere trainingen is dat je korte periodes op een zeer hoge intensiteit een oefening uitvoert en daarna alleen kort rust hebt of alleen maar actieve rust. Actieve rust houdt in dat je de oefening op een lagere intensiteit uitvoert als rust moment. Deze training is niet alleen ideaal om je conditie te vergroten maar ook zeer geschikt om af te vallen.

Boks Fit

Heb jij affiniteit met boksen en wil jij sterker worden en je conditie verbeteren? Dan is deze boksfit les zeker iets voor jou!Moet je voor deze les al kunnen boksen? Nee zeker niet, onze trainer vind het juist heel leuk om jou de basics te leren van het boksen!
Tijdens deze training word jij uitgedaagd om lekker in beweging te blijven, het is een combinatie van oefeningen om kracht op te bouwen maar ook zeker om je conditie op te bouwen. De training word gegeven door een ervaren vechtsporter. Die zowel voor de beginner als voor de gevorderden erg leuk is. Kom jij lekker boksen bij ons in de trainingsruimte?

De Core Training vindt plaats op;
Maandag 12.00 – 12.30
Woensdag 12.00 – 12.30
Vrijdag 12.00 – 12.30

De H.I.I.T. vindt plaats op;
Maandag 17.45 – 18.30

De Boks Fit vindt plaats op;
Dinsdag 18.00 – 18.45

Mokum Fysiotherapie en Training

Sarphatipark 48H

1073CZ Amsterdam

  • T: 020-3312698
    M: 06-23512728
    @: info@mokumft.nl

 

Openingstijden

Maandag           08.00 - 22.00

Dinsdag             12.00 - 22.00

Woensdag         07.30 - 20.00

Donderdag        08.00 - 17.00

Vrijdag               08.00 - 20.00

Zaterdag            10.00 - 14.00