Kom trainen bij Mokum Fysiotherapie en Training in de Pijp

 Veel trainers begeleiden hun cliënten in een drukke openbare sportschool. Privacy heb je dan niet.

Mokum Fysiotherapie & Training beschikt over een eigen trainingsruimte met professionele trainingsmaterialen.

Wij gebruiken deze ruimte dan ook graag om jou te trainen. We bieden hiervoor verschillende vormen van training aan.

Personal training in onze fysiotherapie praktijk

De meest persoonlijke vorm van training die we aanbieden is Personal Training. Dit houd in dat jij gedurende jou training 1 op 1 begeleiding krijgt van een van onze trainers die altijd ook fysiotherapeut zijn. Een training die perfect op jou en jou doelen afgesteld kan worden! 

Groepslessen

Naast Personal Training bieden wij ook Groepslessen aan. Onder andere high intensity en core trainingen zijn onderdeel van ons groepslessen assortiment. Bij ons train je nooit in te grote groepen, wij houden de groepjes bewust klein om jou de juiste aandacht te kunnen geven!

Afvallen met Mokum Fysiotherapie en Training & FoodRebel

Om obesitas en overgewicht goed aan te pakken, is het van belang om een programma samen te stellen dat op jouw behoeftes is gericht. Daarom starten we altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en wat je al hebt geprobeerd om af te vallen. Indien je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan het ook zijn dat je in aanmerking komt voor deelname aan de GLI, dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

 

Ben je klaar voor verandering?

Als je hard je best doet en je doelen niet bereikt, is dat natuurlijk ontzettend frustrerend. Om wel tot je doel te komen, willen wij er dan ook zeker van zijn dat je op de nodige vlakken toe bent aan verandering. Welke veranderingen dat zijn en welke hulp je hier het beste bij kunt gebruiken, verschilt per persoon. Zo kan het zijn dat je meer informatie nodig hebt over gezonde voeding. Onze diëtiste kan voedingsadviezen geven die op jou zijn afgestemd

Mokum Fysiotherapie & Training heeft contacten met diverse zorgverleners, waardoor we je een passend programma bieden. We weten welke specialisten we bij het proces kunnen betrekken om jouw leefstijlverandering tot een succes te brengen. Vooral als het gaat om kinderen met extreem overgewicht is het extra belangrijk om met een team van deskundigen te betrekken bij dit proces.

Uiteindelijk beginnen onze trajecten altijd met een 3 maanden programma, in 3 maanden gaan we samen de strijd aan. Hierin wordt  het onder begeleiding sporten gecombineerd met goede begeleiding van onze diëtiste.

Meer informatie over obesitas-begeleiding?